قیمت ارتودنسی سرامیکی سال 1403 | تخفیف ویژه + پوشش بیمه
هزینه ارتودنسی سرامیکی بر چه اساس چه فاکتورهایی تعیین و محاسبه می شود؟ آیا می توان هزینه ارتودنسی سرامیکی را کاهش داد؟ پوشش بیمه در رابطه با هزینه ارتودنسی سرامیکی چگونه است؟ نحوه پرداخت ارتودنسی سرامیکی چگونه است؟ ایا می توان هزینه ارتودنسی را به صورت قسط پرداخت کرد؟ جهت اطلاع بیشتر از هزینه ارتودنسی سرامیکی و موارد مربوط به آن همراه ما باشید.
چکیده مطلب
ارتودنسی سرامیکی همانند ارتودنسی فلزی بوده و تنها تفاوت آن در نامرئی بودن آن و جنس براکت و سیم های ارتودنسی نصب شده بر روی دندان ها می باشد. این نوع درمان به دلیل نامرئی بودن، طرفداران زیادی داشته و بین بزرگسالان و جوانان از محبوبیت زیادی برخوردار است. جنس سرامیکی و پلاستیکی براکت ها در این نوع ارتودنسی تنها موجب افزایش هزینه درمان نمی شود، بلکه موجب حفظ زیبایی دندان و چهره فرد نیز می گردد. نگران نباشید از آن جا که بیمه با توجه به تعرفه و قرارداد خود، بخشی از هزینه ارتودنسی فرد را تقبل کرده و پرداخت هزینه درمانی نیز به صورت اقساط، صورت می گیرد، فرد می تواند در صورت تمایل و لزوم از این روش ارتودنسی استفاده کند. البته جهت کاهش هزینه ارتودنسی نیز راهکارهایی وجود دارد که در این مقاله به آن ها نیز اشاره شده است. شما همراهان همیشگی پازل کلینیک می توانید، جهت اطلاع بیشتر از قیمت ارتودنسی سرامیکی تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
ارتودنسی سرامیکی چیست؟
یکی از روش های درمانی ارتودنسی، ارتودنسی سرامیکی می باشد. در این روش به جای استفاده از براکت های فلزی، از براکت های سرامیکی استفاده می شود. در واقع می توان اینگونه بیان کرد که ارتودنسی سرامیکی مشابه با ارتودنسی فلزی بوده و تنها تفاوت آن در براکت های سرامیکی شفاف و یا بدون رنگ می باشد. در این نوع ارتودنسی حتی رنگ سیم های ارتودنسی نیز نقره ای یا متالیک بوده و به همین دلیل این روش ارتودنسی در دسته ارتودنسی های نامرئی قرار گرفته و برای افرادی که نمی خواهند دیگران از ارتودنسی و درمان آن ها با خبر شوند، بسیار مناسب می باشد.
عوامل موثر بر هزینه ارتودنسی سرامیکی
هزینه درمان با ارتودنسی سرامیکی بر اساس معیارهایی تعیین و محاسبه می شود به بیان دیگر برخی از عوامل در افزایش هزینه ارتودنسی سرامیکی نقش داشته و موجب گران تر بودن این روش می شوند. این عوامل عبارتند از:
-
جنس براکت ها
یکی از عوامل تاثیر گذار در هزینه ارتودنسی سرامیکی جنس و متریال استفاده شده در ساخت براکت ها می باشد. از آن جایی که براکت های سرامیکی از مواد شفاف، بدون رنگ ساخته شده و جنس پلاستیک، سرامیک و پرسلین دارند. نسبت به براکت های فلزی که از فولاد ضد زنگ استیل ساخته شده اند، گران تر بوده و هزینه بیشتری دارند.
-
رنگ براکت ها
از دیگر عوامل تاثیر گذار در هزینه ارتودنسی سرامیکی می توان به رنگ براکت های سرامیکی اشاره کرد. از آن جایی که این براکت ها روشن و شفاف می باشند می توانند هم رنگ دندان ها جلوه کنند و کاملا نامرئی و غیر قابل دیدن باشند. معمولا افرادی که دندان های روشنی دارند از براکت های سرامیکی استفاده می کنند. ترکیب رنگ این براکت ها موجب افزایش طرفداران ارتودنسی سرامیکی شده و این موضوع بر افزایش هزینه ارتودنسی سرامیکی تاثیر خواهد گذاشت.
-
نامرئی بودن براکت ها
یکی از مزیت های براکت های سرامیکی نامرئی بودن آن ها و جلب توجه کمتر آن ها بین دیگران است. به دنبال این مزیت ارتودنسی سرامیکی نسبت به ارتودنسی های فلزی بین نوجوانان و بزرگسالان، طرفداران بیشتری داشته و به همین دلیل از هزینه بیشتری برخوردار است.
-
تعداد دفعات مراجعه به کلینیک ارتودنسی
از دیگر عوامل موثر بر هزینه ارتودنسی سرامیکی می توان به تعداد دفعات مراجعه به کلینیک ارتودنسی اشاره کرد. از آن جایی که برای نصب براکت های ارتودنسی سرامیکی باید مدت زمان بیشتر، ظرافت و دقت بیشتری خرج کرد. متخصص ارتودنسی تعداد دفعات بیشتری برای مراجعه به بیمار در جهت نصب براکت ها، تعمیر براکت ها و همچنین چکاپ وضعیت دندان های بیمار در نظر می گیرد، که بابت هر بار مراجعه به کلینیک ارتودنسی باید هزینه ای پرداخت شود. بدین ترتیب هزینه ارتودنسی سرامیکی نسبت به ارتودنسی فلزی بیشتر خواهد بود.
قیمت ارتودنسی سرامیکی سال 1403
با توجه به عوامل تاثیر گذار در هزینه ارتودنسی سرامیکی، نمی توان یک قیمت ثابت برای تمام افراد در نظر گرفت اما به طور کلی نسبت به ارتودنسی های مرئی از جمله ارتونسی با براکت های فلزی هزینه بیشتری داشته و گران تر است. طی جلسه مشاوره ارتودنسی، تمامی هزینه ها و همچنین نحوه پرداخت آن توسط ارتودنتیست محاسبه شده و در اختیار بیمار قرار می گیرد.
طبق تعرفه سال 1400 هزینه ارتودنسی سرامیکی به ازای هر فک حدود 8 الی 10 میلیون محاسبه شده است.
نحوه پرداخت هزینه ارتودنسی سرامیکی
بعد از مشخص شدن نوع درمان ارتودنسی و تعیین روش درمانی ارتودنسی سرامیکی، متخصص ارتودنسی نحوه پرداخت هزینه درمان را با بیمار در میان می گذارد. طبق عرف، پرداخت هزینه درمان ارتودنسی، بخشی از هزینه در ابتدای درمان پرداخت شده و باقی هزینه طی جلسات درمانی و تا انتهای درمان ارتودنسی به صورت اقساط و طبق قرارداد ارتودنتیست با بیمار پرداخت می گردد.
پوشش بیمه هزینه ارتودنسی با براکت سرامیکی
در رابطه با پوشش خدمات بیمه جهت درمان ارتودنسی سرامیکی باید گفت، در ابتدا باید قرارداد کلینیک ارتودنسی با بیمه مدنظر مورد بررسی قرار بگیرد، چرا که ممکن است کلینیک درمانی با بیمه بیمار همکاری نداشته باشد. برخی از بیمه ها از جمله بیمه نیروهای مسلح فقط مخصوص مراکز درمانی ارتش بوده و و با کلینیک های خصوصی هیچ گونه همکاری ندارد. در نتیجه در پرداخت هزینه ارتودنسی بیمار هیچ نقشی نداشته و تمامی مبلغ درمانی باید توسط بیمار پرداخت شود. بعضی از بیمه ها از جمله بیمه تامین اجتماعی درصد بسیار کمی از هزینه درمان را تقبل می کنند و سایر بیمه ها از جمله بیمه تکمیلی طبق تعرفه شرکت خود و قرارداد خود با کلینیک خصوصی بخشی از هزینه درمانی را پرداخت خواهند کرد. شما می توانید جهت اطلاع بیشتر در رابطه با پوشش بیمه مد نظرتان با شرکت بیمه و کلینیک درمانی مد نظر ارتباط برقرار کنید.
کاهش هزینه ارتودنسی سرامیکی
یکی از ویژگیهای بهترین متخصص ارتودنسی در تهران این است که می تواند شما را در جهت کاهش هزینه های ارتودنسی راهنمایی کرده و توصیه های مفیدی در این راستا به شما ارائه دهد. جهت کاهش هزینه ارتودنسی سرامیکی باید به موارد زیر توجه کرد:
- بعد از ویزیت و تعیین نوع ارتودنسی در رابطه با هزینه درمانی خود با ارتودنتیست صحبت کرده و شرایط اقتصادی خود را شرح دهید.
- در صورتی که تحت نظر بیمه خاصی قرار دارید. از همان ابتدا در مورد همکاری بیمه خود با کلینیک ارتودنسی مورد نظر اطمینان حاصل کنید.
- در سنین پایین تر و در اسرع وقت جهت اطلاع از میزان ناهنجاری های موجود در دهان و دندان و درمان ارتودنسی به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.
- بهداشت دهان و دندان را رعایت کرده و در صورت بروز هر گونه پوسیدگی دندان سریعا به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید.
- عادات غلط و بد دهانی از جمله دندان قروچه، جویدن سر خودکار و مداد، مکیدن انگشتان و …. را ترک کنید.
- به بهداشت بریس ها و براکت های ارتودنسی خود اهمیت دهید و برای تمیزی آن ها از مسواک های مخصوص استفاده کنید.
- به تغذیه خود توجه داشته باشید. و از خوردن مواد سفت، چسبناک و همچنین شیرینی جات خودداری کنید.
- در صورت بروز هر گونه آسیب براکت ها و بریس های سرامیکی سریعا به کلینیک ارتودنسی مراجعه کرده و از دستکاری کردن براکت ها و بریس ها خودداری کنید.
- بعد از مصرف نوشیدنی هاو خوراکی های رنگی بلافاصله دهان را شسته و از دهان شویه استفاده کنید.
سوالات متداول
-
آیا هزینه ارتودنسی با براکت های فلزی و ارتودنسی با براکت های سرامیکی با هم برابر است؟
در رابطه با پاسخ این سوال باید گفت، هزینه براکت های فلزی با ارتودنسی سرامیکی برابر نبوده چرا که متریال استفاده شده و جنس براکت ها و همچنین قابلیت نامرئی بودن آن ها روی هزینه ارتودنسی تاثیر بسزایی داشته و موجب تفاوت هزینه ارتودنسی می شود. با توجه به این موارد باید گفت هزینه ارتودنسی سرامیکی نسبت به ارتودنسی فلزی بیشتر است.
-
هزینه ارتودنسی سرامیکی در کودکان چگونه محاسبه می شود؟
ارتودنسی سرامیکی به طور معمول مورد استفاده بزرگسالان و جوانان قرار می گیرد. اما در صورت تشخیص متخصص ارتودنسی جهت برطرف کردن ناهنجاری های موجود در دهان کودک نیز مورد استفاده قرار خواهد کرد. هزینه ارتودنسی سرامیکی در کودکان نیز با توجه به معیار هایی از جمله شدت ناهنجاری، مدت زمان درمان و ساخت بریس و براکت های سرامیکی محاسبه شده و هر چه میزان ناهنجاری بیشتر باشد دوره درمان طولانی تر و هزینه درمان نیز بیشتر خواهد بود.