کلینیک ارتودنسی پازل

دکتر احمدرضا حسینی، متخصص ارتودنسی

از دانشگاه UCL لندن انگلستان

بورد تخصصی ارتودنسی از دانشگاه رویال انگلستان

مشکلات ارتودنسی دندان

مشکلات ارتودنسی دندان

ارتودنسی دندان یک شیوه درمانی بی نظیر، اما طولانی مدت است. با وجود تمام مزیت ها و فوایدی که برای بیمار به همراه دارد، اما احتمال بروز مشکلاتی در حین و یا بعد از درمان ارتودنسی وجود دارد. البته می توان به جرئت گفت که اگر روند درمان در دست ارتودنتیست دارای مهارت و با تجربه باشد، از بروز هرگونه مشکلی در حین درمان جلوگیری کرده و اگر مشکلی ایجاد شود، به خوبی می تواند آن را کنترل نماید. همکاری خود بیمار نیز اهمیت زیادی دارد که اگر بیمار بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نکند، می تواند سبب ایجاد مشکلاتی مانند بیماری های لثه و پوسیدگی های دندانی، در روند درمانی خود شود. در واقع اگر بیمار به توصیه های ارتودنیست خود عمل نکند، حتی می تواند در نتیجه درمان خلل وارد کند. بنابراین مواردی از جمله مهارت نداشتن ارتودنتیست، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، عدم توجه به توصیه های متخصص ارتودنسی و یا یک حادثه می توانند عللی بر بروز مشکلات ارتودنسی باشند. می توان گفت ارتودنسی دندان به نوبه خود هیچگونه مشکلی به همراه ندارد و در واقع با هدف زیبایی دندان ها و حفظ سلامت دهان و دندان انجام می گیرد. اما توجه نداشتن بیمار به توصیه های متخصص ارتودنسی می تواند سبب ظهور مشکلات بعد از ارتودنسی نیز گردد. در اتمام دوران درمان و با برداشتن دستگاه های ارتودنسی، در صورتی که بیمار از ریتینر یا نگهدارنده ارتودنسی خود استفاده نکند، احتمال حرکت دندان ها وجود خواهد داشت. در واقع باید گفت که تا پایان عمر استخوان های بدن حرکت می کنند و برای تثبیت موقعیت به دست آمده از دندان ها لازم است تا از ریتینر یا نگهدارنده ارتودنسی استفاده شود.

آیا بعد از اتمام درمان ارتودنسی این احتمال وجود دارد تا دندان ها  به موقعیت قبلی خود بازگردند؟ آیا این درمان دائمی است؟ په دلایلی ممکن است تا موجب بازگشت این درمان شوند؟ بعد از رو به رو شدن با این عارضه چه روش هایی برای رفع آن وجود دارد؟ آیا می توان از بروز آن ها جلوگیری کرد؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.

آیا دندانتان در حین ارتودنسی دچار عفونت شده است؟ علائم آن چیست؟ چه دلایلی برای بروز این عارضه وجود دارند؟ روش های درمانی دندان عفونی شده  کدام اند؟ آیا می توان از عفونت دندان در ارتودنسی جلوگیری کرد؟ در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات بیشتری در رابطه با عفونت دندان حین ارتودنسی در اختیار شما قرار دهیم.

آیا ارتودنسی بر روی چهره فرد تاثیر می گذارد؟ ارتودنسی تا چه حد می تواند موجب تغییر فرم لب ها شود؟ آیا تغییر فرم لب ها بعد از ارتودنسی موجب نارضایتی بیمار خواهد شد؟ چگونه می توان از تغییر فرم لب بعد از ارتودنسی جلوگیری کرد؟ دلایل تغییر فرم لب بعد از ارتودنسی چیست؟ اگر شما هم برای انجام ارتودنسی نگران زیبایی چهره و لب های خود هستید، برای رفع نگرانی خود و اطلاع بیش تر از اثرات ارتودنسی بر روی فرم لب و چهره این مقاله را مطالعه کنید.

 آیا ممکن است تا بعد از اتمام درمان ارتودنسی مشکلاتی ایجاد شود؟ چه عللی سبب بروز مشکلات بعد از ارتودنسی خواهند شد؟ آیا می توان از آن جلوگیری کرد؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعاتی کافی در این زمینه به دست آورید.

آیا اطلاعی از مشکلات حین درمان ارتودنسی دارید؟ آیا علل بروز آن ها را می دانید؟ راهکار هایی برای جلوگیری از بروز مشکلات حین درمان ارتودنسی وجود دارد که در این مقاله مطرح شده اند که می توانید با مطالعه این مقاله به بررسی آن ها بپردازید.

دستگاه ارتودنسی متشکل از بریس، براکت و سیم ارتودنسی است که به صورت مجزا به تک تک دندان ها متصل می شوند و با اعمال نیروی خارجی منجر به حرکت دندان ها می شوند. این روند درمانی ارتودنسی است که خیلی از افراد لق شدن دندان در طول درمان ارتودنسی را به دلیل چسبیدن براکت و بریس ها به دندان های بیمار می دانند. در ادامه مقاله با پازل کلینیک همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه به دست آورید.